Előfizetői tartalom

Itt az új állampapír - kinek éri meg?

Már meghallgatható a Portfolio Checklist keddi adása. A műsor első részében a hamarosan érkező új Bónusz Magyar Állampapír sorozatról volt szó, amelynek nőtt ugyan a kamatprémiuma, de nem biztos, hogy ez versenyképessé teszi az inflációkövető Prémium Magyar Állampapírral szemben. Hogy megéri-e ezt a papírt vásárolni, arról  Árgyelán Ágnest, a Portfolio pénzügyi elemzőjét kérdeztük. A második részben a csökkenő sertéshústermelésről és fogyasztásról beszéltünk Szedlák Leventével, az Agrárszektor újságírójával.

A műsor már meghallgatható a Spotify-on, az Apple Podcasten, a Google Podcasten, a többi nagy podcast platformon, és itt, a cikkbe ágyazott lejátszóban is: KÖVESS MINKET Címlapkép forrása: Akos Stiller/Bloomberg

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés