Előfizetői tartalom

Újranyílhat Magyarország a luxusbevándorlók előtt

Már meghallgatható a Portfolio Checklist szerdai adása. A mai műsor első részében arról volt szó, hogy a kormány bemutatta a harmadik országbeli állampolgárok beutazására és tartózkodására vonatkozó új törvény tervezetét, ami elfogadása esetén szabályozni fogja más területek mellett a vendégmunkások behozatalát, és újfent tiszta jogi kereteket teremt arra, ha valaki befektetésért cserébe szeretne magyar tartózkodási engedélyhez jutni. A témáról Szabó Dánielt, a Portfolio makrogazdasági elemzőjét kérdeztük. Adásunk második részében folytatjuk a Nitrogénművek-sztori felgöngyölítését, az üzem ugyanis lehetséges, hogy mégsem zár be, és a háttérben felsejlik egy Bige László és a kormány közötti alkudozási folyamat. Erről a keddi adáshoz hasonlóan Braunmüller Lajost, az Agrárszektor főszerkesztőjét kérdeztük.

A műsor már meghallgatható a Spotify-on, az Apple Podcasten, a Google Podcasten, a többi nagy podcast platformon, és itt, a cikkbe ágyazott lejátszóban is: KÖVESS MINKET Volt már hasonló program Magyarországon2013 és 2017 között működött már harmadik országok állampolgárai részére elérhető letelepedési program Magyarországon. Akkor a letelepedési engedélyért...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés