Előfizetői tartalom

Eltalálták a magyar adórendszer Achilles-inát – Hogy lesz itt jövőre kilábalás?

Már meghallgatható a Portfolio Checklist szerdai adása. A mai műsor első részében a Magyar Nemzeti Bank keddi kamatdöntéséről, valamint a jövő évi gazdasági növekedés előtt álló kihívásokról volt szó, köztük arról, hogy miképpen állhat helyre a belső fogyasztás, a hazai adórendszer egyfajta Achilles-ina. A témával kapcsolatban Virovácz Péter, az ING Bank vezető elemzője lesz a vendégünk. Adásunk második részében arról beszéltünk, hogy mit tanulhatnának a nagy autógyártók az Appletől és annak ökoszisztéma-kontrolljáról. Erről Nagy Viktort, a Portfolio Részvény rovatának vezető elemzőjét kérdeztük.  

A műsor már meghallgatható a Spotify-on, az Apple Podcasten, a Google Podcasten, a többi nagy podcast platformon, és itt, a cikkbe ágyazott lejátszóban is: KÖVESS MINKET Címlapkép forrása: Getty Images

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés