Előfizetői tartalom

Így nyúlt bele az állam az inflációkövető állampapírba

Már meghallgatható a Portfolio Checklist csütörtöki adása. A mai műsor első részében azzal foglalkoztunk, hogy változnak a Prémium Magyar Állampapír feltételei, így november 29-től jelentősen rosszabb feltételekkel adhatunk kölcsön az államnak pénzt, mint jelenleg. Ezzel kapcsolatban vendégünk volt Árgyelán Ágnes, a Portfolio pénzügyi elemzője. Adásunk második részében arról volt szó, hogy az Európai Bizottság csütörtöki döntése alapján Magyarország hozzáférhet viszonylag nagy mennyiségű EU-s forráshoz, pedig a jogállamisági eljárással kapcsolatban még nincs hivatalos előrelépésről szó – erről Szabó Dánielt, lapunk EU-s ügyekkel foglalkozó elemzőjét kérdeztük.

A műsor már meghallgatható a Spotify-on, az Apple Podcasten, a Google Podcasten, a többi nagy podcast platformon, és itt, a cikkbe ágyazott lejátszóban is: KÖVESS MINKET Címlapkép forrása: MTI Fotó/Róka László

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés