Előfizetői tartalom

Igazából CSOK Mínusz a CSOK Plusz?

Már meghallgatható a Portfolio Checklist pénteki adása. A műsor első részében a CSOK Plusz részletszabályairól volt szó, valamint arról a vélekedésről, hogy a jelenlegi 50 milliós támogatási összeg valóban kevesebbet ér-e, mint az eredeti CSOK 10+10 milliója 2016-ban. Palkó Istvánnal, a Portfolio vezető pénzügyi elemzőjével beszéltünk arról is, hogy milyen élethelyzetekben érhet kevesebbet a 2024-es összeg. A második blokkban a költségvetés volt a téma azon belül is az elmaradó áfabevételek, amelyek azt jelzik, hogy a fogyasztás nem úgy alakul, ahogy azt a kormány remélte. Erről Csiki Gergelyt, a Portfolio lapigazgatóját, makroelemzőjét kérdeztük.

A műsor már meghallgatható a Spotify-on, az Apple Podcasten, a Google Podcasten, a többi nagy podcast platformon, és itt, a cikkbe ágyazott lejátszóban is: KÖVESS MINKET Címlapkép forrása: Getty Images

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés