Előfizetői tartalom

Fogadkozik az állam: nem drágul az állampapírok visszaváltása — Mi áll a háttérben?

Már meghallgatható a Portfolio Checklist keddi adása. A műsor első részében azzal foglalkoztunk, hogy milyen hatása lenne annak, ha az Államadósság Kezelő Központ megemelné az állampapírok visszaváltási árfolyamát. Ennek az ad aktualitást, hogy megjelent egy kérdőív ezzel kapcsolatban az Államkincstár állampapír-vásárlási felületén. A témáról Árgyelán Ágnest, a Portfolio pénzügyi elemzőjét kérdeztük. A második részben az öt éves mélyponton lévő beruházási volumenről beszéltünk Madár Istvánnal, a Portfolio vezető makroelemzőjével.

A műsor már meghallgatható a Spotify-on, az Apple Podcasten, a Google Podcasten, a többi nagy podcast platformon, és itt, a cikkbe ágyazott lejátszóban is: KÖVESS MINKET Címlapkép forrása: Getty Images

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés