Előfizetői tartalom

Újabb fordulat a lakossági államkötvényeknél: teljesen új papírok jönnek

Már meghallgatható a Portfolio Checklist pénteki adása, amelyben három témát dolgoztunk fel. Az első részben arról volt szó, hogy 2024-ben új lakossági állampapírokat vezet be az Államadósság Kezelő Központ (ÁKK). Az erről szóló bejelentésen ott volt Árgyelán Ágnes, a Portfolio pénzügyi elemzője, aki ennek részleteiről beszél az adásban. A második blokkban az orosz-ukrán háborúval kapcsolatos friss fejleményekről volt szó, többek közt egy lehetséges téli hadjáratról és az EU által korábban ígért lőszerszállítmányról, amelyet várhatóan nem tud teljesíteni. Vendégünk volt Huszák Dániel, a Portfolio Globál rovatának vezető elemzője. A harmadik részben arról beszélgettünk Nagy Botonddal, a Portfolio pénzügyi elemzőjével, hogy a generatív AI miként veheti át az emberek munkáját a marketing területén.

A műsor már meghallgatható a Spotify-on, az Apple Podcasten, a Google Podcasten, a többi nagy podcast platformon, és itt, a cikkbe ágyazott lejátszóban is: KÖVESS MINKET Címlapkép forrása: MTI Fotó/Hegedüs Róbert

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés