Előfizetői tartalom

Itt a kormány csodafegyvere, csak töltény lehet, nincs hozzá

Már meghallgatható a Portfolio Checklist hétfői adása. A műsor első részében arról volt szó, hogy milyen növekedési modell állhat a magyar gazdaság előtt, és nem jár-e rossz úton a kormány, amikor például az úgynevezett magasnyomású gazdaságot (HPE) erőlteti. Vendégünk Madár István, a Portfolio vezető makroelemzője. A második részben arról lesz szó, hogy miért nem vették eddig komolyan Brüsszelben Orbán Viktor vétófenyegetéseit és miért ijedtek meg most, amikor Ukrajna uniós csatlakozása a tét. Erről Szabó Dánielt, a Portfolio markoelemzőjét kérdeztük.

A műsor már meghallgatható a Spotify-on, az Apple Podcasten, a Google Podcasten, a többi nagy podcast platformon, és itt, a cikkbe ágyazott lejátszóban is: KÖVESS MINKET Címlapkép forrása: Getty Images

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés