Előfizetői tartalom

Sokkot kapott a magyar gazdaság – Mégis mi történt 2021 nyara óta?

Már meghallgatható a Portfolio Checklist keddi adása. A műsor első részében arról volt szó, hogy tényleg Magyarországon volt-e a legmagasabb az infláció európai összevetésben, még akkor is, ha figyelembe vesszük, hogy az áremelkedés nem minden országban indult egyidőben. Arról is beszéltünk, hogy milyen tényezők vezettek itthon a dráguláshoz. Vendégünk volt Zsoldos Ákos, a Portfolio makrogazdasági elemzője. A második blokk témája egy furcsa és viszonylag új szállodai gyakorlat volt. Több helyről lehet ugyanis hallani, hogy a szállodák olyan szolgáltatásokért számítanak fel külön díjat, amelyet korábban beleszámoltak a szobaárba. Hogy mi áll emögött, arról Hornyák Józsefet, a Portfolio makroelemzőjét kérdeztük.

A műsor már meghallgatható a Spotify-on, az Apple Podcasten, a Google Podcasten, a többi nagy podcast platformon, és itt, a cikkbe ágyazott lejátszóban is: KÖVESS MINKET Címlapkép forrása: Getty Images

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés