Előfizetői tartalom

Gyorsulhat az infláció 2024 közepén – Mégis mi vár ránk?

Már meghallgatható a Portfolio Checklist pénteki adása. A műsor első részében a friss, novemberi inflációs adatot elemeztük, illetve szó volt arról is, hogy miként alakulhatnak az árak jövőre. Vendégünk volt Nyeste Orsolya, az Erste Bank vezető makrogazdasági elemzője. A második blokkban a novemberi deficit volt a téma, amelyet csak egy egyszeri tétel tudott megmenteni attól, hogy a valaha volt 2. legmagasabb 11. havi hiány legyen. Erről Csiki Gergelyt, a Portfolio lapigazgatóját, makroelemzőjét kérdezzük.

A műsor már meghallgatható a Spotify-on, az Apple Podcasten, a Google Podcasten, a többi nagy podcast platformon, és itt, a cikkbe ágyazott lejátszóban is: KÖVESS MINKET Címlapkép forrása: Getty Images

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés