Előfizetői tartalom

Vágyálomnak tűnik a kormány 2024-es célja – Mégis miért kötik az ebet a karóhoz?

Már meghallgatható a Portfolio Checklist hétfői adása. A műsor első részében arról volt szó, hogy egyre tarthatatlanabbnak tűnik a 2024-es, 2,9 százalékos hiánycél. Hogy ennek mi lehet az oka és mekkora mozgástere van a kormánynak, arról Csiki Gergelyt, a Portfolio lapigazgatóját, makroelemzőjét kérdeztük. A második blokk témája az volt, hogy tényleg érdemes-e várni a téli gumi cseréjével arra, hogy a hőmérséklet 7 fok alá essen, vagy akkor is be lehet-e jelentkezni a gumishoz, ha az ideihez hasonlóan meleg az ősz. Csörgő László vezetéstechnikai szakértőt, a Drivingcamp vezető trénerét arról is kérdeztük, hogy mi a véleménye a négyévszakos gumikról.

A műsor már meghallgatható a Spotify-on, az Apple Podcasten, a Google Podcasten, a többi nagy podcast platformon, és itt, a cikkbe ágyazott lejátszóban is: KÖVESS MINKET Címlapkép forrása: Getty Images

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés