FONTOS Az EP-választások után jöhet a kormány új csomagja
 
Előfizetői tartalom

Kell-e Rákosrendezőre mini-Dubaj?

Már meghallgatható a Portfolio Checklist szerdai adása. A mai műsor első részében a Rákosrendezőre tervezett mini-Dubaj projektet jártuk körbe. A témáról Futó Pétert, a Portfolio ingatlanpiaci elemzőjét kérdeztük. Az adás második részében Argentínáról volt szó, az újonnan megválasztott Javier Milei elnöknek ugyanis régi beidegződésekkel kell leszámolnia, ha valóban változást szeretne kicsikarni országa gazdaságában, amely évtizedek óta permanensen válságjeleket mutat. Ezzel kapcsolatban Beke Károly, lapunk makrogazdasági elemzője volt a vendégünk.

A műsor már meghallgatható a Spotify-on, az Apple Podcasten, a Google Podcasten, a többi nagy podcast platformon, és itt, a cikkbe ágyazott lejátszóban is: KÖVESS MINKET Címlapkép: Vasúti megálló nevét jelző tábla a Rákosrendező MÁV pályaudvaron. A pályaudvar 1891 körül került a MÁV érdekeltségébe, és az elkövetkező közel száz évben az egyik legjelentősebb hazai...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés