Előfizetői tartalom

Járvány tarolja le karácsonykor Magyarországot

Már meghallgatható a Portfolio Checklist pénteki adása. A műsor első részében arról volt szó, hogy rég éltünk át olyan intenzív járványos időszakot, mint az elmúlt hetekben. Támad a Covid is, de szerencsére annak egy igen enyhe lefolyású variánsa. Ennek ellenére nem okos dolog félvállról venni a védekezést. Hogy miért, arról Csiki Gergelyt, a Portfolio lapigazgatóját, makroelemzőjét kérdeztük, aki régóta figyeli járványstatisztikákat. A második blokkban a netes csalásokról volt szó, amelyek az évnek ebben az időszakában különösen veszélyesek, ha nem vagyunk résen. Mostanában például az apróhirdetéseket feladó embereket próbálják egészen profi módon csőbe húzni. A témával kapcsolatban Turzó Ádám, a Portfolio pénzügyi elemzője volt a vendégünk.

A műsor már meghallgatható a Spotify-on, az Apple Podcasten, a Google Podcasten, a többi nagy podcast platformon, és itt, a cikkbe ágyazott lejátszóban is: KÖVESS MINKET Címlapkép forrása: Getty Images

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés