Előfizetői tartalom

Pannonhalmi főapát: a magyar társadalom úton van, egyik pillanatról a másikra nem jön el a Kánaán

Hortobágyi T. Cirill főapát, a Pannonhalmi Főapátság vezetője volt a Portfolio Checklist karácsonyi különkiadásának vendége. Az egyházi vezető egyebek mellett az egyház feladatairól, a tudomány és a teológia kapcsolatáról, Ferenc pápa ökológiai vészhelyzettel kapcsolatos kiállásáról, a pannonhalmi intézményrendszerről, és arról is beszélt podcastünknek, hogy miként látja a magyar társadalmat, és mire érdemes felhasználni az ünnepi időszakot. A főapáttal készített 2018-as Portfolio-interjú ide kattintva olvasható, a 2023-as Budapest Economic Forum a beszélgetésben említett paneljének tudósítása pedig itt található.

A műsor már meghallgatható a Spotify-on, az Apple Podcasten, a Google Podcasten, a többi nagy podcast platformon, és itt, a cikkbe ágyazott lejátszóban is: KÖVESS MINKET Címlapkép forrása: Kaiser Ákos/Portfolio

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés