Előfizetői tartalom

Mi lesz az energiaárakkal 2024-ben?

Mi történt 2023-ban az olaj- és gáz- és üzemanyagpiacon és mi vár ránk 2024-ben? Mennyivel romlott Magyarország ellátásbiztonsága, és le tudunk-e egyáltalán válni az orosz energiahordozókról? Milyen jövője van itthon a hidrogénnek és mik a korlátai a napenergia használatának? A Portfolio Checklist január 3-i adásában Pletser Tamással, az Erste olaj- és gázipar elemzőjével beszélgettünk.

A műsor már meghallgatható a Spotify-on, az Apple Podcasten, a Google Podcasten, a többi nagy podcast platformon, és itt, a cikkbe ágyazott lejátszóban is: KÖVESS MINKET Főbb részek Intro (00:00) Mi mozgatta az olajárakat 2023-ban? (00:53) Mi folyik a Vörös-tengeren? (02:17) Keres a Brent-Ural spread-en a Mol? (05:17) Mi lesz a hatása a jövedékiadó-emelésnek? (9:45) ...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés