Előfizetői tartalom

Tényleg nyakunkon az újabb Trump-ciklus?

Már meghallgatható a Portfolio Checklist hétfői adása, amelyben egy témát jártunk körbe részletesebben: azt, hogy az eddigi amerikai előválasztási eredményből – amely Ron De Santis visszalépését hozta Donald Trump javára – milyen következtetéseket vonhatunk le a későbbi választásra nézve? Egyáltalán miben lehet más Trump második ciklusa, ha bizalmat kap a választóktól? Vendégünk volt Csizmazia Gábor, a Nemzeti Közszolgálati Egyetem tudományos munkatársa.

A műsor már meghallgatható a Spotify-on, az Apple Podcasten, a többi nagy podcast platformon, és itt, a cikkbe ágyazott lejátszóban is: KÖVESS MINKET Főbb részek: Trump esélyei (1:58) Kik a demokrata és a repunlikánus szavazók? (11:54) Más lehet Trump második ciklusa? (18:29) Címlapkép forrása: Alex Wong/Getty Images

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés