Előfizetői tartalom

Mi történt Brüsszelben?

Már meghallgatható a Portfolio Checklist pénteki adása. A mai első téma az 50 milliárd eurós ukrán támogatási csomag rendkívül gyors megszavazása volt, amelyet ezúttal Orbán Viktor magyar miniszterelnök sem akasztott meg. Hogy mi áll fordulat mögött, arról Szabó Dánielt, a Portfolio uniós ügyekkel foglalkozó szakértőjét kérdeztük. A második részben a hétfőn startoló új, elektromosautó-vásárlási támogatásról kérdeztük Papadimitropulosz Alexet, a Via Credit pályázati tanácsadó tulajdonosát.

A műsor már meghallgatható a Spotify-on, az Apple Podcasten, a többi nagy podcast platformon, és itt, a cikkbe ágyazott lejátszóban is: KÖVESS MINKET Főbb részek Brüsszeli szavazás (1:31) Elektromos autók (17:45) Címlapkép forrása: Thierry Monasse/Getty Images

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés