Előfizetői tartalom

Így hullhatott darabokra Alekszej Navalnij számítása

Már meghallgatható a Portfolio Checklist hérfői adása, melyben a pénteken elhunyt orosz ellenzéki politikus, Alekszej Navalnij politikai pályájáról kérdeztük Takácsy Dorka Oroszország-szakértőt, a Centre for Euro-Atlantic Integration and Democracy (CEID) kutatóját. A szakember arról is beszélt podcastünknek, hogy Navalnij 2020-as megmérgezése után 2021-ben miért térhetett vissza Oroszországba, és hogy miért omolhatott össze a jövővel kapcsolatos számítása.

A műsor már meghallgatható a Spotify-on, az Apple Podcasten, a többi nagy podcast platformon, és itt, a cikkbe ágyazott lejátszóban is:  KÖVESS MINKET Főbb részek: Intro - (00:00)  Makronaptár - (01:13)  Navalnij - (01:48) Címlapkép: Bavalnij bírósági meghallgatáson vesz részt elektronikusan 2022-ben. Forrása: Getty Images

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés