Előfizetői tartalom

Megnyílhat az állami pénzcsap a magánklinikák előtt

Már meghallgatható a Portfolio Checklist szerdai adása. A műsor első részében Takács Péter egészégügyi államtitkár kedden bejelentett terveiről volt szó, melyek alapjaiban változtatnák meg a hazai egészségügyi rendszert, benne a közfinanszírozott és magánellátók viszonyát. A témáról Csiki Gergelyt, a Portfolio makrogazdasági elemzőjét, lapigazgatóját kérdeztük. Az adás második részében arról beszéltünk, hogy visszaestek a Prémium Magyar Állampapír értékesítési számai, ugyanakkor egyáltalán nem biztos, hogy csak a korábbiaknál alacsonyabb kamat a ludas. Ezzel kapcsolatban Árgyelán Ágnes, lapunk pénzügyi elemzője volt a vendégünk.

A műsor már meghallgatható a Spotify-on, az Apple Podcasten, a többi nagy podcast platformon, és itt, a cikkbe ágyazott lejátszóban is: KÖVESS MINKET Főbb részek: Intro - (00:00) Egészségügy - (01:19) Nem fogy a PMÁP? - (13:40) Címlapkép forrása: MTI Fotó/Krizsán Csaba

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés