FONTOS Véget ért a védelmi tanács ülése, bejelentést tett Orbán Viktor
 
Előfizetői tartalom

Felsejlik az ukrán összeomlás réme

Már meghallgatható a Portfolio Checklist keddi adása. A műsor első részében az orosz-ukrán háború első két évéről volt szó, de beszéltünk olyan aktualitásokról is, mint az orosz támadások intenzitásának növekedése. Utóbbit részben Avgyijivka elfoglalása hajthatja részben pedig az ukrán lőszerhiány. A témáról Ács Bencét, a Portfolio Globál rovatának elemzőjét kérdeztük. A második blokkban az újlakás-építések tavalyi számait elemeztük Futó Péterrel, a Portfolio ingatlanpiaci elemzőjével. Szó volt arról is, hogy mit mutat a kiadott engedélyek száma és milyen méretű lakásokat keresnek az emberek.

A műsor már meghallgatható a Spotify-on, az Apple Podcasten, a többi nagy podcast platformon, és itt, a cikkbe ágyazott lejátszóban is: KÖVESS MINKET Főbb részek: Orosz-ukrán háború (1:26) Makronaptár (12:41) Újlakás-piac (13:10) Lakás(hitel)piac 2024: mi vár ránk idén? Érdekel a lakás- és hitelpiac 2024-ben várható alakulása?...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés