Előfizetői tartalom

Szintetikus gyémántok verik szét a drágakőpiacot

Mát meghallgatható a Hype, a Portfolio Checklist luxusipari különkiadás sorozatának legújabb része. A mai műsor fő témája a gyémántpiac átalakulása volt, a laboratóriumban előállított szintetikus kövek ugyanis teljesen a feje tetejére állíthatják a szektort. Emellett szó volt még az Amazon megjelenéséről a használt luxuscikkek európai piacán, valamint arról is, hogy miért nem érdemes a drágább óragyártókat temetni. Az adás vendége volt állandó iparági szakértőnk, Orbók Ilona, a BDO Magyarország ügyvezetője.

A műsor már meghallgatható a Spotify-on, az Apple Podcasten, a többi nagy podcast platformon, és itt, a cikkbe ágyazott lejátszóban is: KÖVESS MINKET Főbb részek: Intro - (00:00) Rekord iparági bevétel, de nem mindenki boldog - (00:55) Az M&A és a szerényebb luxus éve lesz 2024? - (06:15) Kína besegít a növekedésben? - (08:35) Azt hittük, a gyémánt örök... - (10:42)...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés