Előfizetői tartalom

Valami eltört a magyar munkaerőpiacon

Már meghallgatható a Portfolio Checklist hétfői adása. A műsor első részében a növekvő munkanélküliségi rátáról és a csökkenő foglalkoztatásról volt szó. Arra is kerestük a választ, hogy mi lesz így a munkavállalók érdekérvényeső képességével és a bérekkel. Vendégünk volt Trippon Mariann, a CIB Bank vezető elemzője. A második részben az építőipari termelés hatékonyságáról kérdeztük Futó Pétert, a Portfolio ingatlanpiaci elemzőjét, Magyarország ugyanis a sereghajtók között van ebben a tekintetben Európában.

A műsor már meghallgatható a Spotify-on, az Apple Podcasten, a többi nagy podcast platformon, és itt, a cikkbe ágyazott lejátszóban is: KÖVESS MINKET Főbb részek: Munkanélküliség (1:31) Makronaptár (12:56) Építőipar (13:45) Címlapkép forrása: Getty Images

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés