Előfizetői tartalom

Elbábozta a demokráciát, de mennyire stabil Putyin egyre paranoidabb rendszere?

Már meghallgatható a Portfolio Checklist hétfői adása, amiben az orosz választásokkal kapcsolatban Takácsy Dorka Oroszország-szakértő, a Centre for Euro-Atlantic Integration and Democracy kutatója volt a vendégünk. A szakembert egyebek mellett arról kérdeztük, hogy milyen tétje volt a választásnak a Putyin-rendszer számára, hogy sikeresnek tekinthető-e Navalnij utolsó akciója, továbbá hogy várható-e akár bel-, akár külpolitikai változás az elsöprő Putyin-győzelem után, és hogy tényleg olyan stabil-e az orosz rendszer, mint ahogy kívülről tűnik.

A műsor már meghallgatható a Spotify-on, az Apple Podcasten, a többi nagy podcast platformon, és itt, a cikkbe ágyazott lejátszóban is: KÖVESS MINKET Főbb részek: Egyre jobb eredményeket ér el Putyin - (01:47) Nehéz kampányról beszélni - (05:38) Miért volt ilyen fontos a valós részvétel? - (08:34) Mégis mennyire népszerű az elnök? - (13:15) Van generációs...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés