Előfizetői tartalom

Vége az inflációs sokknak, hova megy most a magyarok pénze?

Már meghallgatható a Portfolio Checklist csütörtöki adása. A mai műsorban befektetésekkel foglalkoztunk, az első részében arról volt szó, hogy hogyan változott a magyar lakosság megtakarításának mérete és szerkezete az elmúlt időszakban. Ezzel kapcsolatban Palkó István, a Portfolio vezető pénzügyi elemzője volt a vendégünk. Az adás második részében pedig arról beszéltünk, hogy immár osztrák állampapírt is lehet ingyenes államkincstári számlán keresztül jegyezni, de azért van egy kis bökkenő a sztoriban. A témáról Árgyelán Ágnest, lapunk pénzügyi elemzőjét kérdeztük.

A műsor már meghallgatható a Spotify-on, az Apple Podcasten, a többi nagy podcast platformon, és itt, a cikkbe ágyazott lejátszóban is: KÖVESS MINKET Főbb részek: Intro - (00:00) Hova megy a magyarok pénze? - (01:02) Így vehetsz kincstárnál osztrák állampapírt - (09:31) Címlapkép forrása: Getty Images

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés