Előfizetői tartalom

Megtolták a húszik a hajós cégek papírjait – De meddig tarthat a nagy menetelés?

Már meghallgatható a Portfolio Checklist pénteki adása. A globális kereskedelmet kiszolgáló konténerhajók piacát szinte homlokegyenest ellentétes folyamatok érik az elmúlt időszakban, de merre mehetnek most a nagy hajós cégek papírjai? A témával kapcsolatban vendégünk volt Szabó Balázs, a HOLD Alapkezelő portfóliómenedzsere, vezérigazgatója. Az adás második részében a magyar munkaerőpiaccal foglalkoztunk, ott ugyanis a sorozatos negatív hírek után úgy tűnik, hogy trendfordulóhoz érkezhettünk. Erről Hornyák Józsefet, a Portfolio makrogazdasági elemzőjét kérdeztük.

A műsor már meghallgatható a Spotify-on, az Apple Podcasten, a többi nagy podcast platformon, és itt, a cikkbe ágyazott lejátszóban is: KÖVESS MINKET Címlapkép forrása: Al-Joumhouriah channel via Getty Images

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés