Előfizetői tartalom

Valami furcsa dolog történt a magyar költségvetéssel

Már meghallgatható a Portfolio Checklist hétfői adása. A műsor első részében a részletes áprilisi államháztartási adatokat elemeztük, kiderült az adásból, hogy mi áll a vaskos hiány mögött. Vendégünk volt Csiki Gergely, a Portfolio lapigazgatója, makroelemzője. A második részben az Nvidia szárnyalásáról kérdeztük Jónap Richárdot, a Concorde részvénypiaci stratégáját. Szó volt arról is, hogy van-e még lendület az AI-sztoriban a tőzsdén.

A műsor már meghallgatható a Spotify-on, az Apple Podcasten, a többi nagy podcast platformon, és itt, a cikkbe ágyazott lejátszóban is: KÖVESS MINKET Főbb részek: Intro - 0:00 Államháztartási hiány - 1:36 Makronaptár - 7:37 Nvidia - 8:54 Címlapkép forrása: Getty Images

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés