Előfizetői tartalom

Új tőzsdei sztori a láthatáron – Mire érdemes most figyelni?

Már meghallgatható a Portfolio Checklist keddi adása. A műsor első részében arról volt szó, hogy milyen tőzsdei sztorié lehet a jövő a mesterséges intelligencia hajtotta rali után. Mik azok az elfeledett és kissé unalmasnak tartott papírok, amelyek hosszú távon szép hozamot hozhatnak a befektetőknek? Erről Nagy Viktort, a Portfolio vezető részvénypiaci elemzőjét kérdeztük. Az adás második részében a budapesti és a régiós kereskedelmi ingatlanpiacról volt szó, vendégünk volt Makk Károly Dömötör, a TriGranit bérbeadási igazgatója.

A műsor már meghallgatható a Spotify-on, az Apple Podcasten, a többi nagy podcast platformon, és itt, a cikkbe ágyazott lejátszóban is: KÖVESS MINKET Főbb részek: Intro - 0:00 Mi lesz az új tőzsdei sztori? - 1:36 Kereskedelmi ingatlanpiac - 9:28 Címlapkép forrása: Shutterstock

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés