Előfizetői tartalom

Hivatalos: francia katonák mehetnek Ukrajnába – De mégis miért?

Már meghallgatható a Portfolio Checklist szerdai adása. A műsor első részében azt értékeltük, hogy Olekszandr Szirszkij ukrán vezérkari főnök tájékoztatása szerint francia katonák érkezhetnek Ukrajnába, egyelőre kiképzői szerepben. A témáról Szűcs Anita Franciaország-kutatót, a Budapesti Corvinus Egyetem Nemzetközi Kapcsolatok Tanszékének docensét kérdeztük. Az adás második részében a Magyar Nemzeti Bank friss Pénzügyi stabilitás jelentése alapján beszéltünk a hazai bankszektor nyereségességéről, amivel kapcsolatban Palkó István, a Portfolio vezető pénzügyi elemzője volt a vendégünk.

A műsor már meghallgatható a Spotify-on, az Apple Podcasten, a többi nagy podcast platformon, és itt, a cikkbe ágyazott lejátszóban is: KÖVESS MINKET Főbb részek: Intro - (00:00) Francia katonák mehetnek Ukrajnába - (01:55) Bankszektor (16:09) Címlapkép: Egy francia zászlós jelvény, amelyet a NATO mérnöki munkacsoportjának egyik tagja visel a bázisépítésről...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés