Előfizetői tartalom

Érkezik a hitelminősítői döntés - Mit jelent ez Magyarország számára?

Már meghallgatható a Portfolio Checklist pénteki adása. A műsor első részében arról volt szó, hogy mit jelenthet a magyar gazdaság és a forint árfolyama szempontjából a Moody’s hamarosan, pénteken késő este, érkező döntése hazánk adósbesorolásával kapcsolatban. Vendégünk volt Virovácz Péter, az ING vezető közgazdásza. A műsor második részében az aktuális gyorsjelentési szezon meglepetései kerültek mérlegre, de szó volt arról is, hogy elindult a régiós tőzsdék legnagyobb cégeibe befektetést biztosító új OTP alap. A részletekről Kovács-Kvotidián Máté, az OTP Alapkezelő portfóliómenedzsere beszélt.

A műsor már meghallgatható a Spotify-on, az Apple Podcasten, a többi nagy podcast platformon, és itt, a cikkbe ágyazott lejátszóban is: KÖVESS MINKET Főbb részek: Intro - (00:00) Moody's döntés - (01:32) Gyorsjelentések - (13:44) Címlapkép forrása: Getty Images

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés