Előfizetői tartalom

Látványos változás a fronton – Miért vállalják fel az ukránok a támadásokat?

Már meghallgatható a Portfolio Checklist hétfői adása. A műsor első részében háborús aktualitásokkal foglalkoztunk, például azzal, hogy milyen vita van Ukrajna és az USA között és mit jelentenek az orosz területre mért ukrán csapások. Vendégünk volt Ács Bence, a Portfolio Globál rovatának elemzője. A második részben a forint gyengülésének okairól és a lehetséges folytatásról kérdeztük Kaszab Balázst, a Portfolio részvénypiaci elemzőjét.

A műsor már meghallgatható a Spotify-on, az Apple Podcasten, a többi nagy podcast platformon, és itt, a cikkbe ágyazott lejátszóban is: KÖVESS MINKET Főbb részek: Intro - (00:00) Háborús aktualitások - (01:41) Makronaptár - (11:52) Forint - (12:42) Címlapkép forrása: Getty Images

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés