Előfizetői tartalom

A Facebook-profilokban kutakodna a magyar állam, de van egy bökkenő

Már meghallgatható a Portfolio Checklist keddi adása. A műsor első részében arról beszélgettünk, hogy a magyar kormány rekordmennyiségű adatot kért a Facebooktól, de a Meta ezeket a kérelmeket nagy százalékban elutasította. A témáról Szabó Dánielt, a Portfolio makroelemzőjét kérdeztük. A második blokkban a bankok és a biztosítók éves jelentéseit elemeztük Palkó Istvánnal, a Portfolio vezető pénzügyi elemzőjével. Szó volt arról is, hogy a klímaváltozás hogyan hat a biztosítói díjakra.

A műsor már meghallgatható a Spotify-on, az Apple Podcasten, a többi nagy podcast platformon, és itt, a cikkbe ágyazott lejátszóban is: KÖVESS MINKET Főbb részek: Intro - (00:00) Facebook adatkérések - (01:44) Bankok és biztosítók - (09:49) Címlapkép forrása: Jaap Arriens/NurPhoto via Getty Images

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés