Előfizetői tartalom

Jöhet az azeri gáz, ami attól még orosz lesz – Hogy is van ez?

Már meghallgatható a Portfolio Checklist csütörtöki adása. A műsor első részében az azerbajdzsáni Shah Deniz gázmezőre magát bevásároló MVM-ről, illetve a magyar gázellátás lehetőségeinek változásáról kérdezzük Holoda Attila energetikai szakértőt. Ez követően a napokban az Indiában lezárult, és váratlanul szoros eredményt hozó parlamenti választások gazdasági és politikai következményeit vesszük sorra Vara Bálinttal, a Portfolio Globál rovatának elemzőjével.

A műsor már meghallgatható a Spotify-on, az Apple Podcasten, a többi nagy podcast platformon, és itt, a cikkbe ágyazott lejátszóban is: KÖVESS MINKET Főbb részek: Intro - (00:00) Baku és a Shah Deniz gázmező (01:52) India másképp választott - (09:27) Címlapkép forrása: Anton Petrus/Getty Images

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés