Előfizetői tartalom

Attól, hogy Stallone kapta, még a Patek Philippe unikornisa is többet ér

Már meghallgatható a Portfolio Checklist pénteki adása. A műsor első részében arra kerestünk magyarázatot, miért számít főbenjáró bűnnek az, hogy Sylvester Stallone a napokban túladott egy igen ritka Patek Phillippe karórán. Orbók Ilona luxusipari szakértő volt ebben a segítségünkre. Ezt követően a következő évtized talán legizgalmasabb befektetéséről, egy kritikus nyersanyagról kérdeztük Mohos Kristófot, a Portfolio részvényelemzőjét.

A műsor már meghallgatható a Spotify-on, az Apple Podcasten, a többi nagy podcast platformon, és itt, a cikkbe ágyazott lejátszóban is: KÖVESS MINKET Főbb részek: Intro - (00:00) Sly drága bűne (01:52) A kobalt a befutó (12:46) Címlapkép forrása: Karwai Tang/WireImage via Getty Images

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés