Előfizetői tartalom

Rengeteg autóst hergelhet fel a kormány egyetlen apró döntéssel

Már meghallgatható a Portfolio Checklist szerdai adása. A műsor első részében a zöld rendszámra jogosult autók körének szűkítése volt a téma. A kormány ugyanis azt tervezi, hogy a plug-in hibrid autók kiesnek ebből a körből és ezt azt is jelenti, hogy oda az ingyenes parkolás. Vendégünk volt Knezsik István, a Magyar Gépjárműimportőrök Egyesületének elnöke. A második részben arról volt szó, hogy hatalmas szakadék van a kisebb és a nagyobb cégek dolgozói között. Erről Hornyák Józsefet, a Portfolio makroelemzőjét kérdezzük.

A műsor már meghallgatható a Spotify-on, az Apple Podcasten, a többi nagy podcast platformon, és itt, a cikkbe ágyazott lejátszóban is: KÖVESS MINKET Főbb részek: Intro - (00:00) Zöld rendszámok - (01:47) Bérszakadék - (11:40) Címlapkép forrása: MTI Fotó/Demecs Zsolt

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés