Előfizetői tartalom

Sorsdöntő éjjel előtt Magyarország

Már meghallgatható a Portfolio Checklist pénteki adása. A mai adásban három témát dolgoztunk fel. Elsőként szó volt a ma este érkező hitelminősítői döntésről. A Fitch Ratings ítéletét várják a leginkább a közgazdászok a három nagy ház közül, ugyanis a cég a közelgő leminősítésre utaló negatív kilátást tart érvényben. Erről Jobbágy Sándort, a Concorde szakértőjét kérdeztük. A második blokkban Koji László, Építési Vállalkozók Országos Szakszövetségének elnöke volt a vendégünk, akit a friss építőipari adatokról kérdeztünk. Végül Árgyelán Ágnessel, a Portfolio pénzügyi elemzőjével azt tekintettük át, hogy a banki betéti kamatok mennyire versenyképesek az újragondolt Magyar állampapír plusz kamatával.

A műsor már meghallgatható a Spotify-on, az Apple Podcasten, a többi nagy podcast platformon, és itt, a cikkbe ágyazott lejátszóban is: KÖVESS MINKET Főbb részek: Intro - (00:00) Fitch - (01:40) Építőipar - (8:28) Kamatok - (12:34) Címlapkép forrása: Mike Kemp via Getty Images

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés