Előfizetői tartalom

Bánják-e az oroszok, hogy leölték az 50 évig aranytojást tojó tyúkot?

Már meghallgatható a Portfolio Checklist hétvégi különkiadása, melyben arra kerestük a választ, hogy eldőlt-e már az orosz földgáz kontinentális sorsa. E mellett az utóbbi két év kegyesen enyhe teleiről, egy végzetes tévedésről, alkalmazkodásról, az MVM jónak tűnő üzletkötéséről, és a fali gázkazánok betilthatóságáról is kérdeztük Pletser Tamást, az Erste olaj- és gázipari elemzőjét.

A műsor már meghallgatható a Spotify-on, az Apple Podcasten, a többi nagy podcast platformon, és itt, a cikkbe ágyazott lejátszóban is:  KÖVESS MINKET Miről szólt az adás? A Gazprom az 1989-es létrehozása óta olyan rossz évet nem zárt, mint a tavalyi. A bő egy évtizeddel korábban még bőven 30 milliárd dollár feletti nyereséget kimutatni képes orosz állami gázipari óriás...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés