Előfizetői tartalom

Felrobbant a kormány alatt az EU-s bírságbomba

Már meghallgatható a Portfolio Checklist hétfői adása. A műsor első részében arról a 200 millió eurós büntetésről volt szó, amelyet az Európai Bíróság szabott ki Magyarországra, mert a menekültügyi rendszer nem felelt meg az uniós szabályozásnak. Erről Szabó Dánielt, a Portfolio uniós ügyekkel foglalkozó elemzőjét kérdeztük. A második részben azt jártuk körbe Palkó Istvánnal, a Portfolio vezető pénzügyi elemzőjével, hogy mire számíthatnak azok a házaspárok, akik felvették a babaváró hitelt, de nem teljesítették a feltételeket. Ennek az ad aktualitást, hogy 5 éve él ez a lehetőség és az első párok már szembesülhetnek a problémákkal.

A műsor már meghallgatható a Spotify-on, az Apple Podcasten, a többi nagy podcast platformon, és itt, a cikkbe ágyazott lejátszóban is: KÖVESS MINKET Főbb részek: Intro - (00:00) Uniós bírság - (01:34) Babaváró - (12:26) Makronaptár - (19:24) Címlapkép forrása: Getty Images

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés