Előfizetői tartalom

Nincs eurónk, de miért? – Megszólalt Bod Péter Ákos

Már meghallgatható a Portfolio Checklist keddi adása. A műsor első részében arról volt szó, hogy miért nem vezettük még be az eurót 20 évvel az uniós csatlakozás után, ki profitál ebből és jó-e az, ha nincs deklarált árfolyamcélja a jegybanknak. Vendégünk volt Bod Péter Ákos, egyetemi tanár, a Magyar Nemzeti Bank korábbi elnöke. A második részben arra kerestük a választ Oláh Attilával, a Groupama Biztosító vállalati személybiztosítási és egészségbiztosítási vezetőjével, hogy miért nő gyorsabban az egészségbiztosítások piaca, mint a magánegészségügyé és mit nyernek a dolgozók egy jó munkáltatói egészségbiztosítással.

A műsor már meghallgatható a Spotify-on, az Apple Podcasten, a többi nagy podcast platformon, és itt, a cikkbe ágyazott lejátszóban is: KÖVESS MINKET Főbb részek: Intro - (00:00) Miért nem vezetjük be az eurót? - (01:36) Egészségbiztosítások - (16:20) Címlapkép forrása: Portfolio

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés