Előfizetői tartalom

Kijózanító adat érkezett – Miben is hagyott le minket Bulgária?

Már meghallgatható a Portfolio Checklist csütörtöki adása. A műsor első részében arról volt szó, hogy Bulgária is megelőzte Magyarországot az Eurostat, 2023-as, egy főre jutó fogyasztási listáján. Hogy ez miért történt és miért módosított nagy mértékben az uniós statisztikai hivatal a korábban közölt adatokon, arról Madár Istvánt, a Portfolio vezető makroelemzőjét kérdeztük. A második részben azt jártuk körbe Nagy Viktorral, a Portfolio vezető részvénypiaci elemzőjével, hogy milyen tőkepiaci hatásai vannak annak, hogy Emmanuel Macron francia elnök feloszlatta a Nemzetgyűlést és előrehozott választásokat írt ki.

A műsor már meghallgatható a Spotify-on, az Apple Podcasten, a többi nagy podcast platformon, és itt, a cikkbe ágyazott lejátszóban is: KÖVESS MINKET Főbb részek: Intro - (00:00) Fogyasztási rangsor - (01:33) Francia tőkepiac - (11:53) Címlapkép forrása: Getty Images

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés