Előfizetői tartalom

Hogy rúghatta ránk az ajtót a szamárköhögés, ha kötelező ellene a védőoltás?

Már meghallgatható a Portfolio Checklist június 21-i adása. A mai műsor első részében arról volt szó, hogy a legfrissebb adatok szerint újra terjed hazánkban a szamárköhögés, pedig a betegség védőoltással jól megelőzhető. Erről Csiki Gergelyt, a Portfolio lapigazgatóját kérdeztük. Az adás második részében a hazai sertéságazatról volt szó, amit igencsak megüthetnek azok a potenciális behozatali korlátozások, melyeket Kína vethet ki a szektorra az EU és az ázsiai ország között kibontakozó kereskedelmi háború részeként. A témával kapcsolatban Braunmüller Lajos, az Agrárszektor főszerkesztője volt a vendégünk.

A műsor már meghallgatható a Spotify-on, az Apple Podcasten, a többi nagy podcast platformon, és itt, a cikkbe ágyazott lejátszóban is: KÖVESS MINKET Főbb részek: Intro - (00:00) Újra itt a szamárköhögés - (01:08) Megüti Kína a magyar sertéstartókat? - (10:32) Címlapkép forrása: Getty Images

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés