Előfizetői tartalom

Emblematikus intézkedését szántja be a kormány július 1-én

Már meghallgatható a Portfolio Checklist keddi adása. A mai műsor első részében a július 1-én eltörlésre kerülő kötelező akciózást és annak hagyatékát értékeltük Hornyák Józseffel, lapunk makroelemzőjével. Az adás második részében a koreai selyemútról volt szó, amelynek segítségével Dél-Korea szeretne Kína régiós versenytársává válni, ezzel kapcsolatban Vara Bálint, lapunk Gblobál rovatának elemzője volt a vendégünk.

A műsor már meghallgatható a Spotify-on, az Apple Podcasten, a többi nagy podcast platformon, és itt, a cikkbe ágyazott lejátszóban is: KÖVESS MINKET Főbb részek: Intro - (00:00) Vége a kötelező akciózásnak - (01:28) Koreai selyemút jöhet - (15:16) Címlapkép forrása: MTI Fotó/Miniszterelnöki Sajtóiroda/Fischer Zoltán

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés