Prémium

Jótékony karácsony a CA Immonál (x)

PR cikk
A Szent János kórház gépbeszerzésének támogatása és különleges karácsonyfa felállítása is szerepel a CA Immo karácsonyi listáján, hiszen az irodaház bérbeadására és üzemeltetésére specializálódott cég fontosnak tartja, hogy jótékonykodásával a lehető legtöbb szervezetet támogatni tudja.

A 2019-es év karácsonyi időszaka több szempontból is fontos a CA Immo csapatának, mivel úgy döntöttek, hogy a partnerajándékokra szánt teljes összeget a Szent János Kórházat támogató alapítványon keresztül a kórház Gyermekegészségügyi Centrumának adományozzák, melyből az alapítvány a Uroflow készülék megvásárlásával segíti a kicsik gyors gyógyulását. A gépnek köszönhetően ugyanis fájdalommentesen és gyorsan kivizsgálhatók és kezelhetők lesznek a vizeletürítési panaszok.

„A megvásárolt készülék az EMG-vel kiegészített uroflowmetriát végző Urostym rendszer, mely nagy előrelépést jelent az Észak-Közép-budai Centrum, Új Szent János Kórház és Szakrendelő Budai Gyermekegészségügyi Centrumának szakmai munkájában. A készülék minden páciens számára terápiás lehetőség, akiknél a medencefenék izomzat kórosan működik vizelés közben. A betegség a 6-7 éves korú gyermekek közel 10%-át érinti, komoly terhet jelentve a gyermek pszichés fejlődésére, a közösségbe való beilleszkedésére.” – mondta dr. Madarasi Anna, a kórház gyermekellátásért felelős orvosigazgató helyettese, az Aprónép Alapítvány kuratóriumi elnöke. „A CA Immoban olyan partnerre találtunk, akiknek köszönhetően a kicsik komoly segítséget kapnak a gyógyulásban.”-tette hozzá.

Mindemellett, a Maciakció – Együtt a beteg gyerekekért alapítvánnyal karöltve, több irodaházban rendhagyó karácsonyfa került kihelyezésre, mely installáció lényege, hogy az azon lévő plüssök megvásárlásával a Semmelweis Egyetem Tűzoltó Utcai II. Számú Gyermekgyógyászati Klinikát támogatja mindenki, hiszen az alapítvány a teljes befolyt összeget nekik ajánlotta fel.

„Az akciónk lényege, hogy a támogatott kórházak részére különböző eszközök beszerzéséhez úgy gyűjtünk adományokat, hogy azokért cserébe minden adományozónk választhat egy megváltozott munkaképességű fiatalok által készített plüss figurát.” – mondta dr. Tell Szabolcs, a Maciakció alapítvány vezetője. „A CA Immoban az adományozás iránt elkötelezett és szervezetünkkel messzemenően együttműködő partnerre találtunk, akik az első megkeresésünkre pozitívan reagáltak, és a későbbiekben is teljes mellszélességgel támogatták projektünket. Az általuk biztosított helyszíneknek köszönhetően lehetőségünk van olyan személyeket is megszólítani, akiket eddig nem tudtunk a duplán segítő projektünkkel elérni, és ezáltal a beteg gyermekek ellátását, gyógyulását elősegíteni.„– tette hozzá.

„A CA Immo mindig elkötelezett volt a jótékonyság mellett, az elmúlt években számos alkalommal volt lehetőségünk segíteni az alapítványok munkáját anyagi támogatásunkkal. Szerencsésnek mondhatjuk magunkat, hiszen lehetőségünk van olyan szervezetekkel együttműködni, amelyek munkájának köszönhetően sok ember élete lesz jobb. A céges adakozás mellett nem elhanyagolható a kollégák odaadása sem a jó ügy mellett, a Maciakció karácsonyfájáról szinte minden kollégánk választott valamilyen figurát magának.”- mondta Gulyás Ede, a CA Immo ügyvezetője.

(x)

FRISS HÍREK
NÉPSZERŰ
Összes friss hír
Itt a kormánydöntés az üzemanyagárak szabályozásáról
Tőzsdetanfolyam

Tőzsdei hullámok, vagyonépítés és részvénykiválasztás

22+1 órás komplex tanfolyam ahol a tőzsdei kereskedés és a hosszú távú befektetés alapjait sajátíthatod el. Megismered a tőzsdei ármozgások törvényszerűségeit, megismered a piaci trendeket, megtanulod felismerni a trendfordulókat.

Könyv

A Sikeres Kereskedő - Vételi és eladási pontok, stratégiák, tőzsdepszichológia

Egy tőzsdei könyv, ami nem aranyhalat akar rád sózni, hanem felruház a horgászás képességével, ami a befektetések világában a saját kereskedési módszer kialakítását jelenti.

Portfolio hírlevél

Ne maradjon le a friss hírekről!

Iratkozzon fel megújult, mobilbaráthírleveleinkre és járjon mindenki előtt.

Infostart.hu

Ügyvédek

A legjobb ügyvédek egy helyen

Financial IT 2024
2024. június 11.
Portfolio Agrofuture 2024
2024. május 23.
Automotive Business in CEE Region Conference 2024
2024. június 5.
Digital Compliance by Design & Legaltech 2024
2024. május 8.
Hírek, eseményajánlók első kézből: iratkozzon fel exkluzív rendezvényértesítőnkre!
Ez is érdekelhet
Marina_city_CAM_13