Prémium

Terítéken a jövő: az új munkanormáktól a klímacélok finanszírozásáig (x)

PR cikk
A Deloitte idén is hiánypótló témákat hoz a Brain Bar-ra.

Ha Brain Bar, akkor közös értékek, jövőálló gondolatok, globális színvonal: a Deloitte számára ezt jelenti az idén második alkalommal létrejött stratégiai együttműködés. A háromnapos jövőfesztivál előadásaihoz a Deloitte nemzetközi előadókkal és olyan fontos és izgalmas előadásokkal járul hozzá, olyan témákban, mint a fenntarthatósági célok pénzügyi oldala, a jövő munkahelye, vagy a profi Esport mögötti üzleti ökoszisztéma.

Régi szokások, új normák: a munka jövője emberi - vagy mégsem?

Vajon maradhatnak-e kifejezetten emberi szervezetek a technológia által vezérelt világunkban? Mit tanultunk a járvány az emberközpontúságról a digitális munkavégzés korszakában? Dr. Udo Bohdal-Spiegelhoff, a Deloitte közép-európai humánerőforrás-tanácsadási vezetőjének előadása ezt a kérdéskört fogja körbejárni. A pandémia mély társadalmi és vállalati szemléletváltást indított el, a vállalatok pedig kénytelenek az új kihívások alapján ujjászervezni a működésüket.

A témához kapcsolódóan a Deloitte Magyarország szakértői egy kerekasztal-beszélgetésben azt is körbejárják; hogyan néz ki a jövő és mik az ehhez kapcsolódó legnagyobb kihívások. A gyakorlati kérdésekkel foglalkozó beszélgetés a téma jogi (dr. Gál Brigitta, Deloitte Legal), HR (Csépai Martin, Deloitte HR tanácsadási vezető) és adózási (dr. Baranyi Gábor, partner, Deloitte) aspektusait is lefedi.

Vajon a befektetők kezében van a Föld legnagyobb problémáinak megoldása?

Kijelenthető-e, hogy a vállalatok elkötelezett finanszírozói az éghajlatváltozással összefüggő klímacélok megvalósításának? Megváltoztatja-e a fenntartható pénzügyi menetrend az ágazat finanszírozási gyakorlatát? Eric Dugelay, a Deloitte fenntarthatósági szolgáltatások globális vezetője erre a kérdésre ad majd részletes választ. Előadásából többek között kiderül, hogy miképp befolyásolja a globális éghajlatváltozás gyorsaságát a COVID-19, vagy éppen az amerikai elnökválasztás. Szó lesz arról is, hogy mik a klímaváltozás főbb következményei az üzleti életben mind kockázati, mind javadalmazási szempontból.

A jövő e-sport trendjei

Adam Deutsch, az amerikai Deloitte Digital ügyvezető igazgatója és Szalai Ádám, a Nemzeti Gaming és Esport Szövetség alelnöke közös előadásában ez egyre nagyobb népszerűségnek örvendő esport üzleti aspektusát és a szponzorálás körüli kérdéseket beszélik át. Az elmúlt években folytatódott az iparág globális növekedési tendenciája, a játékosok hírességek lettek, a tornák elkötelezett rajongókkal töltik meg a stadionokat, a szponzorok pedig egyre több pénzt költenek az e-sport ökoszisztémában. Vajon ez csak a kezdet?

Az értékesítés jövője - az ügynök második élete

Hogyan alakulnak át a mai értékesítési stratégiák és milyen kiszolgálást várhatnak el az ügyfelek a jövőben? Simonyi Dénes, a Deloitte Digital szakértője arról beszél, hogy az értékesítés átalakítása hogyan segíti a cégeket az ügyfelek igényeinek újra értelmezésében. Az új, nagyrészben digitális eszközök, technológiák és technikák nagyszerű lehetőségeket kínálnak az elérés növelésére, az értékesítési költségek csökkentésére és a differenciált élmények ösztönzésére.

A Brain Bar szeptember 15-17. között rendhagyó módon online kerül megrendezésre. Az előadások ingyenesek, Deloitte egyes programjaira előzetes regisztráció szükséges.

(x)

RSM Blog

A válóperes ügyvéd válaszol - a válás

A családjogi, azon belül a válóperes ügyvédek praxisában legtöbbször előforduló kérdéskör a házasság megromlása, a válás, a válóper, a gyermekelhelyezés kérdésköre, illetve a vál

ChikansPlanet

Gyakoribbak lesznek a tornádók?

A tornádók minden évben hatalmas pusztításokat végeznek szerte a világon, a tudósok pedig aggódva figyelik, miképpen befolyásolja kialakulásukat a klímaváltozás. Itth

FRISS HÍREK
NÉPSZERŰ
Összes friss hír
Így alakul péntektől a benzin ára
Tőzsdetanfolyam

Tőzsdei hullámok, vagyonépítés és részvénykiválasztás

22+1 órás komplex tanfolyam ahol a tőzsdei kereskedés és a hosszú távú befektetés alapjait sajátíthatod el. Megismered a tőzsdei ármozgások törvényszerűségeit, megismered a piaci trendeket, megtanulod felismerni a trendfordulókat.

Könyv

A Sikeres Kereskedő - Vételi és eladási pontok, stratégiák, tőzsdepszichológia

Egy tőzsdei könyv, ami nem aranyhalat akar rád sózni, hanem felruház a horgászás képességével, ami a befektetések világában a saját kereskedési módszer kialakítását jelenti.

Portfolio hírlevél

Ne maradjon le a friss hírekről!

Iratkozzon fel megújult, mobilbaráthírleveleinkre és járjon mindenki előtt.

Infostart.hu

Kiadó modern irodaházak

Az iroda ma már több, mint egy munkahely. Találják meg most cégük új otthonát.

Financial IT 2024
2024. június 11.
Portfolio Agrofuture 2024
2024. május 23.
Automotive Business in CEE Region Conference 2024
2024. június 5.
Digital Compliance by Design & Legaltech 2024
2024. május 8.
Hírek, eseményajánlók első kézből: iratkozzon fel exkluzív rendezvényértesítőnkre!
Ez is érdekelhet
Marina_city_CAM_13