Prémium

Esztergomi hibridekkel a fenntarthatóság útján (x)

PR cikk
A Suzuki útja a környezetbarát mobilitás felé
Portfolio Signature karácsonyra is!
A legfontosabb elemzések és exkluzív tartalmak a fa alá. Akár az utolsó pillanatban is megajándékozhatsz valakit egy éves Portfolio Signature előfizetéssel. Ha pedig egyszerre több ismerősnek, barátnak, családtagnak vásárolsz éves előfizetést, akkor van lehetőség mennyiségi kedvezményre is. Így azon túl, hogy az ünnepekre hasznos ajándékkal készülsz, még a minőségi gazdasági tartalomgyártást is támogathatod. Tudj meg többet

A környezetbarát és fenntartható járműgyártási törekvések térhódítása nem lassul az autóiparban, az autógyártók mind próbálnak megfelelni az elvárásoknak. A Suzuki szerint az e-autók szélesebb körű elterjedésére azonban még várni kell. Bonnár-Csonka Zsuzsannával, a Magyar Suzuki Zrt. vállalati kommunikációs vezetőjével beszélgettünk.

_SAD3417

A gyártók őrületes tempójú és mértékű, egyben rendkívül költséges fejlesztésekbe kezdtek, hogy megfeleljenek az EU többlépcsős szén-dioxid kibocsátás csökkentési szabályozásának. Az Európai Autógyártók Szövetsége (ACEA) szerint az újautó-piaci fizetőképes kereslet valószínűleg nem tud majd lépést tartani az alternatív meghajtású új modellek árával.

Fontos látni, hogy az iparági átalakulás ezúttal nem a fogyasztói igényekre szabva történik. A Magyar Suzuki kutatása szerint az új autót vásárlók 15 szempontból csak a 10. helyen említik az alacsony kibocsátás fontosságát. Legtöbben elsősorban a megfelelő ár-érték arányt nézik, ezt követik a biztonsági berendezések, a fenntartási költségek szempontjai, illetve a garancia.

FFG_8332

Bizonyosan az e-autózásé a jövő, de úgy véljük, ez a jövő távolabbi, mint hinnénk – jelenleg sem a tömeggyártáshoz, sem a töltéshez szükséges források nem állnak rendelkezésre.

Az említetteket alátámasztva, a környezetbarát, fenntartható járműgyártási törekvésekkel összhangban a Suzuki Motor Corporation az emberibb léptékű, folyamatos előrehaladás jegyében a hibrid modellfejlesztésre összpontosít. Célunk, hogy megszokott minőségben, költséghatékonyan állítsuk elő a hibrid és környezettudatos autók további generációit is, hogy azok egy szélesebb réteg számára is megfizethetők maradhassanak. A Magyar Suzuki is jelentős lépést tett ezen az úton: 2019 decemberében megkezdtük a hibrid járművek sorozatgyártását.

Bár a fejlődésünk a mindenkori fogyasztói igények és piaci környezet figyelembevételével folyamatos, újításaink nem mindig technológiai vívmányok, sokszor inkább praktikus megoldások. Ügyfeleinket pedig főként továbbra is az érdekli, hogy a jól ismert márkaminőséget kapják hibrid autóinkban is. Az új technológiák felé történő elmozdulás így kihívás és felelősség is, hiszen küldetésünkből adódóan széles rétegeket szólítunk meg, egyúttal népszerűsítjük a fenntartható mobilitást.

(X)

koronavirus-353289
Szomorú igazság: nem csak a lóvé miatt húznak el az ápolók külföldre
Készülhet a tömeg: felújítják nyáron a 4-6-os villamos pályáját
vakcina1234
koronavirus
antigén koronavírus gyorsteszt
Friss hírek TÖBB FRISS HÍR
Online előadás
Trendlovaglás, vételi és eladási zónák azonosítása, piaci aktualitásokkal fűszerezve
A tőzsdei könyv
Útmutató, amely piaci pánikok esetén is használható.
Portfolio hírlevél
Ne maradjon le a friss hírekről!
Iratkozzon fel megújult, mobilbarát
hírleveleinkre és járjon mindenki előtt.

Kiadó raktárak és logisztikai központok

A legmodernebb ipari és logisztikai központok kínálata egy helyen

Infostart.hu
company-gift-cufflinks-skanska[1]