Prémium

Tovább bővül Magyarországon az Accenture (x)

PR cikk
Karrierváltók, IT iránt érdeklődő fiatalok, pályakezdők jelentkezését is várják

Az Accenture növelni szeretné szakembergárdáját Magyarországon. Az elsősorban technológiai tanácsadókra, informatikusokra és mérnökökre fókuszáló bővítés során nemcsak a fiatal, pályakezdő munkatársak jelentkezését várja, hanem a tapasztalt szakemberek mellett a karrierváltókra is számít.

Tavaly ősszel a vállalat meghatározta új stratégiai irányait, amelyek három fő területre fókuszálnak: a felhő, a biztonság és a digitalizáció. Az Accenture, mint globális technológiai tanácsadó és szolgáltató vállalat, kiemelkedő szerepet tölt be ezekben a szegmensekben. Az Accenturé a világ egyik legnagyobb szolgáltatóközpont-hálózata, világszinten ötvennél több Advanced Technology Centerben és Intelligent Operations Centerben dolgoznak a kollégák. Magyarországon az Accenture két irodájában közel 400 szakember végzi a munkáját.

Kiket és milyen területekre keres az Accenture itthon?

A bővítés során front-end, back-end, full-stack és mobil fejlesztőket, illetve cloud engineer (AWS, MS Azure, GCP, Salesforce, ServiceNow), valamint SAP-ben járatos fejlesztőket, tanácsadókat és bázisos kollégákat keresnek.

A programozók mellett tesztelő, data engineer, data visual analytics, project manager, architect, devops engineer, scrum master, business analysts szakemberekkel bővítene a vállalat. A mérnökök között pedig a hazai Digital Plant Connectivity terület erősödésével industrial automation, OT connectivity, robotics, cyber security, simulation, digital twin és XR terület iránt érdeklődő és otthonosan mozgó kollégák jelentkezését várják.

Az Accenture – ahol egyre több a junior állás – évek óta folyamatosan építi és ápolja a felsőoktatási intézményekkel való szakmai együttműködését, elsősorban abból a célból, hogy még az oktatási idő alatt elérje és támogassa a diákokat.  A pályakezdők mellett folyamatosan várják az IT iránt érdeklődő olyan pályamódosító munkavállalókat is, akik tanulmányaik vagy munkájuk mellett kezdtek el programozást tanulni. Számukra a vállalat cégen belül létrehozott egy dedikált, gyakorlatorientált átképzési programot (bootcamp), amelyben a közel 1 hónapos elméleti oktatást egy gyakorlati képzés követ, így a leendő kollégák már 2-3 hónap után konkrét projektekbe kapcsolódhatnak be.  

A világjárvány miatt felerősödő hibrid munkavégzés iránti igény az Accenture vállalati működésére is hatással van. A vállalat kutatása szerint munkavállalóik 83%-a gondolja azt, hogy a hibrid munkavégzési modell az optimális, ahol a munka 25%-75%-a távolról zajlik. Ezt nem hagyják figyelmen kívül, ezért igyekeznek ennek megfelelően alakítani a vállalatnál már korábban is meglévő rugalmas munkavégzési kultúrát.

Ha fiatal pályakezdőként, karrierváltóként vagy akár tapasztaltabb szakemberként szeretnél csatlakozni az Accenture egyre bővülő, változatos projekteken dolgozó és a kollégáknak folyamatos fejlődési lehetőséget kínáló csapatához, akkor most itt a lehetőség. Az Accenture nyitott pozícióiról bővebb információ ITT olvasható.

(x)

Advertisement
RSM Blog

A válóperes ügyvéd válaszol - a válás

A családjogi, azon belül a válóperes ügyvédek praxisában legtöbbször előforduló kérdéskör a házasság megromlása, a válás, a válóper, a gyermekelhelyezés kérdésköre, illetve a vál

Kiszámoló

Fizessenek a szegények

A múlt század közepén a legtöbb országban a cégek voltak az egyik legjelentősebb adóbefizetők, a teljes adóbevétel 30-40%-a a cégek jövedelméből származott. Egy másik forrás a gazdagok j

Holdblog

Vége a luxusóra-őrületnek?

A Morgan Stanley és a LuxConsult közös, 2023-as kutatása alapján a címben feltett kérdésre a rövid válasz az, hogy közel sem. A 2022-es esztendőhöz képest... The post Vége a luxusóra-őrül

ChikansPlanet

Gyakoribbak lesznek a tornádók?

A tornádók minden évben hatalmas pusztításokat végeznek szerte a világon, a tudósok pedig aggódva figyelik, miképpen befolyásolja kialakulásukat a klímaváltozás. Itth

FRISS HÍREK
NÉPSZERŰ
Összes friss hír
Az infláció felfalja a megtakarításainkat - Hogyan védekezzünk ellene?
Financial IT 2024
2024. június 11.
Portfolio Agrofuture 2024
2024. május 23.
Automotive Business in CEE Region Conference 2024
2024. június 5.
Digital Compliance by Design & Legaltech 2024
2024. május 8.
Hírek, eseményajánlók első kézből: iratkozzon fel exkluzív rendezvényértesítőnkre!
Portfolio hírlevél

Ne maradjon le a friss hírekről!

Iratkozzon fel megújult, mobilbaráthírleveleinkre és járjon mindenki előtt.

Infostart.hu

Kiadó raktárak és logisztikai központok

A legmodernebb ipari és logisztikai központok kínálata egy helyen

Tőzsdetanfolyam

Tőzsdei hullámok, vagyonépítés és részvénykiválasztás

22+1 órás komplex tanfolyam ahol a tőzsdei kereskedés és a hosszú távú befektetés alapjait sajátíthatod el. Megismered a tőzsdei ármozgások törvényszerűségeit, megismered a piaci trendeket, megtanulod felismerni a trendfordulókat.

Könyv

A Sikeres Kereskedő - Vételi és eladási pontok, stratégiák, tőzsdepszichológia

Egy tőzsdei könyv, ami nem aranyhalat akar rád sózni, hanem felruház a horgászás képességével, ami a befektetések világában a saját kereskedési módszer kialakítását jelenti.

Ez is érdekelhet
Marina_city_CAM_13