Előfizetői tartalom

Kritizálod a cenzúrámat? Kicenzúrázlak!

Az internetről sokan gondolják, hogy az emberi szabadság egyik csodálatos, támogató eszköze. Csakhogy a valóság az, hogy az internetet rabul lehet ejteni, és az elnyomás, a cenzúra, illetve a folyamatos megfigyelés leggonoszabb eszközévé tenni. A világ országainak kevesebb mint negyedében szabad csak igazán a net. Van ahol pedig akkora az elnyomás, hogy még azt is megszabják, mit írhat le az ember. Mindezt Kína fejlesztette a tökélyére, és nem tűri a kritikát. Ma még van rá mód, hogy némi technikai tudással kikerüljük a tiltásokat, de az emberek többsége sosem fogja ezt megtenni. Az alábbi cikkben az internetes cenzúra világában merülünk el.

Hát mire nem jó ez az internet?Az internet a modern civilizációnk legfontosabb találmánya. Egy cápák rágta kábelrengeteg, amely összekötötte az egész világot, és ezáltal újradefiniálta a gazdasági, a társadalmi, és a politikai életünket. Ez utóbbinak viszont nem mindenki örül.Portfolio ProfAz internet egy államoktól független, semlegesnek szánt eszköz a hatékony kommunikációra....

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés