Előfizetői tartalom

A fiatalok azt hiszik, hogy gazdagok lesznek, de a valóság jól arcon vágja őket

Majdnem minden második amerikai fiatal azt hiszi, hogy egyszer milliomos lesz, de eközben a többségnek erre valószínűleg esélye sincsen. Egy friss kutatás bemutatta, hogy a mai fiatalok jelentősen rosszabbul keresnek, mint az idősebb társaik, amikor ugyanannyi évesek voltak. Az Y generációnak hatalmas peche volt, mert a pénzügyi válság pont akkor ütött be, amikor ők a karrierjüket kezdték. Ezek miatt sokan még a szüleiknél kénytelenek lakni, és számukra a milliomos lét többnyire csak álom marad.

De szeretnék gazdag lenni, Egyszer libasültet enni, Jó ruhába járni, kelni, S öt forintér kuglert venni. - írta ezt immár több mint 100 éve a zseniális József Attila. A téma pedig máig aktuális. Az Y generáció közel fele hiszi azt Amerikában, hogy egyszer dollármilliomos lesz. Ők az 1981 és 1996 között született, ma éppen a karrierjük felépítésén dolgozó, fiatal...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés