Előfizetői tartalom

A szellemek leviszik a lakásárakat

Szellemekkel nem jó együtt lakni – bizonyára ezt gondolja az emberek jelentős része, ugyanis a lakások ára akár drámaian is le tud esni, ha elterjed róluk, hogy gyilkosság helyszínei voltak. Egy hongkongi kutatás szerint mindennek pedig az egész épületre is tovagyűrűző hatása lehet, de az sem mindegy, hogy pontosan mi történt az adott helyen. Túl sok horrorfilmet nézünk?

Budapesten mindenki csak panaszkodik, amikor a lakások ára kerül szóba, olyan nagy mértéket öltött a drágulás. Sokan úgy tartják, hogy csak egy válság lenne képes lenyomni az árakat, amiben egyébként lehet is némi igazság. Van ugyanakkor egy másik ijesztő tényező is a lakáspiacon, ami képes az ilyesmire. Noha ez utóbbi azért csak egy-egy épületre szokta rávetni az árnyékát....

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés