Előfizetői tartalom

Halogatod a dolgaid? Szeretnél megváltozni? Akkor ismerd meg a szokások hatalmát

Mitől válik valaki koránkelő, fegyelmezett és sikeres üzletemberré, és mitől lesz az alkoholizmus és a szerencsejáték áldozata? Életbevágó kérdések ezek, szó szerint. Olyan téma ez, amely mind a tudósokat, mind pedig a hétköznapi embereket egyaránt foglalkoztatja. Az igazán meglepő pedig az, hogy már egészen sokat tudunk ezekről a kérdésekről. Például arról, hogy az emberek miért teszik azt, amit, és hogy ezen miként lehet változtatni. Pontosan ez utóbbiról szól Charles Duhigg bestseller könyve: a szokás hatalma.

Ember = szokások halmaza Szinte nincs olyan ember a Földön, akinek ne lenne egy-egy rossz szokása, amin változtatni szeretne. Talán halogatjuk a feladatokat, talán nem bírunk ellenállni az olyan rossz kísértéseknek, mint a cigi meg az alkohol. Nos, nagy megkönnyebbüléssel szolgálhat a legtöbbünk számára, hogy a rossz szokások a tudomány jelenlegi álláspontja szerint nincsenek...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés