Előfizetői tartalom

Többet szeretnél keresni, vagy új kihívásra vágysz? Akkor most bevezetünk a programozás világába

A mesés IT fizetések sokak érdeklődését felkeltették, és ma már egyre nyitottabbak az emberek a programozás iránt. Az alábbi cikkben ezért most segítünk eligazodni a programnyelvek világában: adunk egy áttekintést a legalapvetőbb különbségekről, amit mindenkinek érdemes lehet tudnia. Általános vagy szakterület-specifikus, alacsony vagy magas szintű, harmadik vagy negyedik generációs, procedurális vagy objektumorientált? Most segítünk megérteni az alapokat, folytatásként pedig arra is rátérünk majd, hogy melyek ma a legnépszerűbb nyelvek, és melyiket lehet érdemes megtanulni.

Nem árt, ha megtanulsz programozni Egyre népszerűbbé kezd válni a programozás itthon: sokan vannak, akik már nem csak beszélnek róla, hanem ki is próbálták a dolgot. Hogy mi hajtja ezt a jelenséget? Nem lennénk meglepve, ha a magas fizetésekről szóló hírek, de ez nem is baj. Akármi is motiválja az embereket, legyen szó akár egy fizetését keveslő tanárról, vagy egy kiégett...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés