Előfizetői tartalom

Többet szeretnél keresni, vagy új kihívásra vágysz? Akkor most bevezetünk a programozás világába

A mesés IT fizetések sokak érdeklődését felkeltették, és ma már egyre nyitottabbak az emberek a programozás iránt. Az alábbi cikkben ezért most segítünk eligazodni a programnyelvek világában: adunk egy áttekintést a legalapvetőbb különbségekről, amit mindenkinek érdemes lehet tudnia. Általános vagy szakterület-specifikus, alacsony vagy magas szintű, harmadik vagy negyedik generációs, procedurális vagy objektumorientált? Most segítünk megérteni az alapokat, folytatásként pedig arra is rátérünk majd, hogy melyek ma a legnépszerűbb nyelvek, és melyiket lehet érdemes megtanulni.

Nem árt, ha megtanulsz programozni Egyre népszerűbbé kezd válni a programozás itthon: sokan vannak, akik már nem csak beszélnek róla, hanem ki is próbálták a dolgot. Hogy mi hajtja ezt a jelenséget? Nem lennénk meglepve, ha a magas fizetésekről szóló hírek, de ez nem is baj. Akármi is motiválja az embereket, legyen szó akár egy fizetését keveslő tanárról, vagy egy kiégett...

Kedves Olvasónk!

Az Ön által keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött.

Cikkarchívum előfizetés

1 543 Ft / hónap

  • Portfolio.hu teljes cikkarchívum
  • Kötéslisták: BÉT elmúlt 2 év napon belüli kötéslistái